Er zijn weer vacatures in de grafische bedrijven, maar economische voorspoed is in de sector nog allerminst een vanzelfsprekendheid. Voor een structurele verbetering moeten de verdienmodellen worden aangepast aan de markt. Nieuwe medewerkers of om- en bijscholing kunnen voor nieuwe impulsen zorgen.

Op economisch gebied hinkelt België nog steeds achter de meeste andere Europese landen aan, meldde De Tijd vlak voor de zomer. Toch is er genoeg positiefs te melden, bijvoorbeeld op het gebied van werkgelegenheid, economische groei en verbetering van de koopkracht van gezinnen. In de grafische sector blijft het voor veel bedrijven lastig om economische voorspoed te vertalen naar betere bedrijfsresultaten, maar er zijn wel degelijk vacatures. Nieuwe mensen en vernieuwde kennis in het bedrijf kunnen positieve impulsen geven aan de bedrijfstak.

Deze inhoud is alleen toegankelijk voor leden van deze website. Als u een bestaande gebruiker bent, logt u dan in. Nieuwe gebruikers kunnen zich hieronder aanmelden.

Aanmelden voor bestaande gebruikers