Nautilus® voor duurzaam premium drukwerk

Op zoek naar hoogwaardig papier met oog voor het milieu? Kies Nautilus®,  een uitgebreid assortiment 100% gerecycleerd papier in twee wittinten, diverse gramgewichten en formaten. De beste in zijn klasse op het gebied van milieu en perfect voor al uw offset drukwerk!

Uitzonderlijke milieuprestaties

Dit 100% post-consumer recycled papier is zeer milieuvriendelijk, beschikt over het EU-Ecolabel en is FSC®- en Cradle to Cradle Brons gecertificeerd. Nautilus Classic is daarnaast voorzien van het Blue Angel label.

Twee tinten wit voor elke toepassing

Nautilus biedt twee tinten wit om aan al uw wensen te voldoen:

  • Nautilus SuperWhite: Met een uitstekende witheid (CIE 150) is dit papier perfect voor een hoogwaardige, premium uitstraling.
  • Nautilus Classic: Met een natuurlijk witte tint (CIE 112) toont uw aandacht voor het milieu. Nautilus Classic bevat geen optische witmakers. 

Uitstekende drukresultaten

Nautilus papier is ontworpen voor verschillende hybride druktechnieken waaronder offset, dry toner en high speed inkjet (uitsluitend monochroom & spot color).

Dankzij een speciale behandeling van de oppervlakte is Nautilus voorzien van ColorLok technologie. Het lage papierstofgehalte en de perfecte runnability zorgen voor een optimale productiviteit.

Nautilus SuperWhite is ook beschikbaar in een speciaal ontwikkeld HP Indigo gecertificeerd assortiment.

Een compleet assortiment

Nautilus biedt een compleet assortiment 100% recycleerde producten in hoogwit en natuurlijk wit, van 70 tot en met 350 g/m² en in een brede selectie aan formaten.

Meer informatie? Wilt u meer informatie over het Nautilus-assortiment? Neem een kijkje op de Antalis-website of neem contact op met onze accountmanagers. 

Nautilus®, all for the love of nature