Industrie 5.0: Machine ontmoet de mens

Waar Industrie 4.0 ging over slimme productie, is er nu sprake van een nieuwe trend: Industrie 5.0. Deze trend erkent het belang van menselijke betrokkenheid in de productie-omgeving. Het stelt dat samenwerking tussen mensen en slimme systemen het succes van een organisatie op de lange termijn kan waarborgen.

Hoe verandert deze trend de grafische industrie? Wat zijn de opkomende technologietrends waarop grafische bedrijven zich moeten concentreren? Karis Copp, Print editor & industry commentator, is van mening dat het voor de grafische industrie een uitgelezen kans is om de uitgangspunten van industrie 5.0 over te nemen.

Laat u inspireren door Karis Copp: https://www.canon.nl/business/insights/articles/industrie-5.0-machine-ontmoet-de-mens-voor-intelligente-klantgestuurde-automatisering

Karis schreef hierover de blog ‘Industrie 5.0: Machine ontmoet de mens voor intelligente, klantgestuurde automatisering’ en vertelt hierover in een video. Laat u inspireren over het intelligente gebruik van automatisering in de grafische markt en laat de rol van zowel uw mensen als uw (print)apparatuur beter tot zijn recht komen.

Op www.canon.nl/innoverenmetprint treft u nog meer inzichten en inspiratie aan.