Congres

Openstaan om te innoveren en te ondernemen is in een markt die op verschillende vlakken onder druk staat heel belangrijk. Maar hoe doe je dat in de praktijk en vooral kan je vandaag nog alles alleen doen of moet je meer op een model van samenwerking inzetten?

De bedrijfsvoering van een hedendaags bedrijf is complex en heeft veel uitdagingen. Je moet tegenwoordig van alle markten thuis zijn om je te onderscheiden en om op de wensen van de klant te kunnen inspelen. Technologie is hierbij belangrijk maar ook de kunst om de juiste mensen aan te werven om deze technologie te kunnen implementeren, onderhouden en dagdagelijks te gebruiken is niet te onderschatten. Welk businessmodel werkt het beste voor jou en jouw klanten en hoe bouw je jouw verkoopapparaat uit zodat je jouw omzet en marges kan verhogen?

Goed Nieuws, als VIGC-lid kan je extra voordelig inschrijven!
Leden betalen slechts € 150 i.p.v. € 225!*

Inschrijven

Programma

HET CONGRES: PRAKTISCH

15/10/2020
Van Beethovenstraat 8-10
2800 Mechelen
Verschillende Parkeergarages in de directe omgeving, klik voor meer informatie.

Ledentarief € 150, niet-ledentarief € 225*

HET CONGRES: LOCATIE

Lamot is een centrale ankerplaats in de stad Mechelen en een begrip in het lokale geheugen. De oude bierbrouwerij Lamot werd tus­sen 2000-2005 volledig vernieuwd. De gedurfde architectuur zorgde voor een geslaagde combinatie van oud en nieuw; een moderne toekomstvisie met respect voor erfgoed.

MEER INFO

VIGC vzw
Campus Blairon 5
2300 Turnhout
+32 (0)14 40 39 90
info@vigc.be

VOLG ONS OP

JOIN THE CONVERSATION

#hetcongres20

Partners

Gold Partners

Silver Partners

Communicatie Partner

Media Partner

Sector Partner

Alle tarieven vermeld op de website zijn exclusief 21% BTW.