Dit jaar niet één, niet twee maar drie dagen grafische innovatie in de tweede week van oktober! Hoe het grafisch communicatiebedrijf van de toekomst er gaat uitzien en wat dit voor jouw bedrijf kan betekenen, wordt uitgebreid besproken tijdens onze week van de grafische industrie.

Een centrale rol wordt hierbij ingenomen door ons jaarlijkse Het Congres waarbij we dit jaar kiezen voor een Virtueel Live Broadcasting Event op donderdag. Dit zal voorafgegaan worden door een tweedaagse hackathon op maandag en dinsdag in samenwerking met de innovatie-specialisten van EY.

Industrie 4.0 (Print 4.0) en slimme automatisatie zijn niet nieuw. Toch worden er nog veel mogelijkheden onbenut gelaten om hier maximaal voordeel uit te halen. Print 4.0 is nochtans een activator voor individualisering en personalisatie in digitaal printen, hoogwaardige verpakkingen, het performanter maken van conventionele drukprocessen en het snelgroeiende scala aan oplossingen in industrieel en functioneel printen. Het zal dan ook steeds meer een megatrend worden. Dankzij de genetwerkte procesketens is Print 4.0 nu al de leider binnen het groter geheel van Industry 4.0 over alle sectoren heen. Het uiteindelijke streven hierbij is een end-to-end digitale workflow, die mogelijk wordt gemaakt door het intelligent netwerken van machines en alle systemen binnen het grafisch bedrijf.

Tijdens de Virtuele Live Broadcasting laten we experts en trend watchers van binnen en buiten onze industrie aan het woord, telkens met raakvlakken richting Industrie 4.0 (Print 4.0) en slimme automatisatie. Naast interessante inhoud kunnen we alvast ook beloven dat er geen files en parkeerstress zal zijn, want dit jaar komen wij naar jou toe!

Het Congres wordt ondersteund vanuit het industrie partnership Agoria-Sirris-Vlaio, (vlaio.be/sterkondernemen). Deelnemen aan zowel de Hackathon als Het Congres is dit jaar gratis.

Registreren

Wie we verwelkomen in onze studio

PRAKTISCH

15/10/2020, 13u15 – 16u15
GRATIS

MEER INFO

VIGC vzw
Collegestraat 11 bus 3
2300 Turnhout
info@vigc.be

CONVERSATION STARTER

Voorafgaand aan het evenement delen de deelnemers met elkaar welke mensen ze willen ontmoeten en welke expertise ze kunnen bieden.
Met één klik nodigen deelnemers mededeelnemers uit om elkaar te ontmoeten.
Aan het begin van het evenement ontvangen de deelnemers hun persoonlijke vergaderschema.

16u15 – 18u15

VOLG ONS OP

JOIN THE CONVERSATION

#hetcongres20 #sterkondernemen #industriepartnerschap

Partners

Gold Partners

Silver Partners

Communicatie Partner

Media Partner

Sector Partner

Alle tarieven vermeld op de website zijn exclusief 21% BTW.