Het Congres. Fast Forward in print!

Eindelijk, we mogen weer. Daarom en met nog meer goesting dan andere jaren, kijken wij er enorm naar uit om u weer allemaal in levenden lijve te mogen verwelkomen tijdens het jaarlijkse feest van de grafische industrie bij congrescentrum Lamot in Mechelen.

Op het programma! Een namiddag met veel netwerking, lekker eten en drinken maar vooral heel veel goede content en dito sprekers.

Druktechnologie verandert aan een razendsnel tempo. Nieuwe businessmodellen in print vragen flexibiliteit op vlak van procesoptimalisatie. De digitalisatie op de werkvloer en bij het uitwisselen van gegevens tussen drukkerij en klant vraagt extra aandacht op vlak van cybersecurity en de sanitaire crisissen van het afgelopen anderhalf jaar maken duidelijk dat duurzaamheidsbeloftes en -plannen radicaal dienen uitgevoerd te worden.

Onze high tech grafische maakindustrie heeft daarom nood aan nieuwe en frisse ideeën die moeten geleverd worden door kwalitatieve en gemotiveerde medewerkers met een liefde voor technologie, inkt, papier, karton en andere substraten!

Sprekers van binnen en buiten onze grafische sector getuigen op 9 november over de veranderingen, uitdagingen en opportuniteiten die als een sneltrein op ons afkomen. We bieden u een heel gevarieerd programma aan met mind blowing keynotes, panelgesprekken, interviews, casestudies en een sector update.

Bouw samen met ons en alle sterke grafische ondernemers aan duurzame relaties en ontmoet elkaar op Het Congres. Fast Forward in Print!

Het Congres wordt ondersteund vanuit het industrie partnership Agoria-Sirris-Vlaio, (vlaio.be/sterkondernemen). Voorafgaand aan Het Congres organiseren we een tweedaagse hackathon op maandag 25 en dinsdag 26 oktober in samenwerking met de innovatie-specialisten van EY en Intergraf.

COVID maatregelen

VIGC doet er alles aan om Het Congres veilig te laten verlopen en zal de huidige maatregelen dus maximaal toepassen. Toegang tot Het Congres zal dan ook enkel mogelijk zijn op vertoon van een geldig Covid Safe Ticket (CST) in combinatie met een identiteitsbewijs. Let op! U heeft nog steeds een ticket van Het Congres nodig!

Registreren

Tarief: €199 excl. 21% BTW

Dagoverzicht

  • 14u – Ontvangst en netwerking
  • 15u – Opening sessies deel 1
  • 16u40 – Pauze en netwerking
  • 17u10 – Opening sessies deel 2
  • 19u – Receptie, walking dinner en netwerking

Wie we verwelkomen

Registreren

Tarief: €199 excl. 21% BTW

PRAKTISCH

09/11/2021, start 15u
Lamot Mechelen
Van Beethovenstraat 8/10
2800 Mechelen

MEER INFO

VIGC vzw
Collegestraat 11 bus 3
2300 Turnhout
info@vigc.be

VOLG ONS OP

JOIN THE CONVERSATION

#hetcongres21 #sterkondernemen #industriepartnerschap

Partners

Gold Partners

Silver Partners

Media Partner

Sector Partner

Alle tarieven vermeld op de website zijn exclusief 21% BTW.