Elke twee jaar komen alle fabrikanten en leveranciers die er iets toe doen – of willen doen – in de hoogvolume printwereld bijeen in het Zwitserse Luzern. Een goed moment om opnieuw die vraag te stellen: “Gaat inkjet offset vervangen?”

Was het mogelijk om de dertien afleveringen van de Hunkeler Innovationdays als pagina’s in een flipboekje door je vingers te laten schieten, dan zouden er direct verschillende interessante bewegingen zichtbaar worden. Allereerst: de groei van een eenvoudige opendeurdag van de firma Hunkeler, specialist in randapparatuur rondom hoogvolume-printers, tot een vierdaags internationaal evenement met 100 exposanten en dit jaar 6.500 bezoekers. Maar ook: de verbreding van de applicaties die er getoond worden, van zwart-wit richting full colour en van transactionele documenten naar eerst ook kranten en boeken en later tijdschriften en glimmende brochures. En vooral: de sterke opkomst van inkjet.

Deze inhoud is alleen toegankelijk voor leden van deze website. Als u een bestaande gebruiker bent, logt u dan in. Nieuwe gebruikers kunnen zich hieronder aanmelden.

Aanmelden voor bestaande gebruikers