VIGC nieuws

Fujifilm is strategisch partner van VIGC


2017 kent een vliegende start voor VIGC! Naast de nieuwe strategische partners CloudLab, Esko, HP, Lab9, Xeikon, verwelkomt het nu ook Fujifilm tot de VIGC-familie. We kijken al uit naar de samenwerking met onze nieuwe strategische partners én Fujifilm!

Over Fujifilm Corporation

Fujifilm Corporation, met hoofdzetel in Tokio, Japan, is een volle dochtermaatschappij van Fujifilm Holdings Corporation. Het bedrijf werd in 1934 opgericht als producent van fotografische film onder de naam Fuji Photo Film Co. Ltd. Gedreven door eigen onderzoek en ontwikkeling, biedt Fujifilm doorlopend innoverende en geavanceerde producten aan een breed gamma industrieën, zoals elektronische beeldvorming, foto finishing apparatuur, medische systemen, biotechnologie, drukwerkindustrie, materialen voor platte beeldschermen en kantoorproducten. Dit gebeurt op basis van een uitgebreide portfolio van digitale, optische, fijn chemische en dunne filmlaag technologieën.

Met al deze activiteiten wil Fujifilm bijdragen aan de ontwikkeling van cultuur, wetenschap, technologie en industrie, evenals aan een betere gezondheid en kwaliteit van het milieu.

Fujifilm streeft de kwaliteit van leven van mensen wereldwijd te verbeteren.

Meer info: www.fujifilm.eu