Four Pees herpositioneert

“Feel the good flow” als basis van alles!

 

Four Pees, internationaal verdeler en integrator van producten en oplossingen voor het stroomlijnen van drukwerk- en verpakkingsproductie, kondigt een aangepaste positionering, alsook een nieuwe branding aan, met een nieuwe website, een nieuw logo en een nieuwe missie “Feel the good flow!” Met deze rebranding veruitwendigt Four Pees ook haar aangepaste strategie om van gespecialiseerde software distributeur uit te groeien tot een aanbieder en integrator van totaaloplossingen voor de printproductie voor resellers en eindgebruikers.

Totaaloplossingen voor print productie

Als gespecialiseerd softwaredistributeur heeft Four Pees een jaren lange gespecialiseerde kennis opgebouwd rond allerhande toepassingen. Of het nu gaat om web-to-print, verpakkingsprototyping, job onboarding, kleurbeheer, online samenwerking/goedkeuring, geautomatiseerd proeflezen of media- en inktoptimalisatie, het Four Pees team weet wat de uitdagingen zijn en hoe ze te verhelpen. Een software pakket alleen levert echter geen oplossing. Die moet geïntegreerd worden in een bestaande omgeving. Daar komt, naast specifieke kennis over grafische productie ook gespecialiseerde IT kennis en opleiding bij kijken.

Tom Peire, CEO bij Four Pees: “Tot voor kort lag onze focus op het internationaal verdelen van software producten via lokale resellers. Door de afnemende focus op en kennis van specifieke software bij die resellers en de eindgebruikers, zien we steeds vaker de nood om een combinatie van producen en diensten aan te beiden om tot een totaaloplossing te komen. In de huidige situatie is het voor bedrijven immers meer dan ooit cruciaal om gebruik te maken van ‘lean’ productietechnieken in de verschillende subsegmenten van de printsector.

Drukkerijen allerhande, maar ook steeds vaker bedrijven uit andere industrieën met print toepassingen hebben dan ook een deskundige, responsieve, schaalbare en betrouwbare partner nodig om hen daarbij te helpen. Wij willen hen ontzorgen door hun printproductie zo vlot mogelijk te laten lopen. Feel the good flow is daarom het doel van alles wat we doen: wij zorgen voor de nodige kennis en knopen de eindjes aan elkaar zodat de klant ook in een  de goede flow zit.”

“Feel the good flow is daarom het doel van alles wat we doen: wij zorgen voor de nodige kennis en knopen de eindjes aan elkaar zodat de klant ook in een  de goede flow zit.”.”

“Naast de volledige rebranding, hebben we onze diensten- en productgamma verder uitgebreid om onze klanten te begeleiden in hun digitaliserings- en automatiseringstrajecten, alsook in te zetten op de groeiende nood aan gespecialiseerde e-commerce oplossingen voor print bedrijven. We willen tegelijk ook trouw blijven aan onze huidige rol van kennispartner voor onze resellers. Ik kijk er naar uit om samen verder te groeien.”

Nieuwe branding, nieuwe marketing

Als deel van deze rebranding heeft Four Pees ook recent haar team versterkt met Sam Claeys als marketeer. De afgelopen zeven jaar was Sam zowel actief als PR Consultant voor verschillende IT-B2B bedrijven en als Digital Marketeer bij financieel adviesbureau VGD.

Met deze aanwerving wil Four Pees ook extra inzetten op deze nieuwe branding en hiermee haar brand awareness verhogen binnen de sector tot de referentie integrator van softwareoplossingen voor de optimalisatie van grafische productieprocessen.

“We staan in de startblokken om de referentiepartner te worden binnen de print industrie.”

“Ik kijk heel erg uit naar dit nieuwe avontuur bij Four Pees,” zegt Sam Claeys. “Ook op vlak van marketing tillen we Four Pees naar het volgende niveau. De laatste maanden hebben we met het hele team hard gewerkt aan deze rebranding en zijn nu fier om deze ook aan de buitenwereld te tonen. Net als de rest van alle geplande initiatieven, vertaalt onze nieuwe website echt de boodschap die we naar onze klanten willen brengen: Feel the good flow! Dit is echter maar de eerste stap van dit nieuwe verhaal, er staat nog heel wat te gebeuren. We staan in de startblokken om de referentiepartner te worden binnen de print industrie.”

Ontdek er meer over op www.fourpees.com