VIGC, en je bent mee

EYE Opener

VIGC Eye Opener is onze nieuwsbrief:
Nieuwe technologische ontwikkelingen, informatie over conferenties en beurzen
Conclusies uit eigen onderzoek, best practices

Ontvang je nog geen nieuwsbrief?

 

Abonneer je nu!

VIGC blog

Toegang tot alle artikels!

Nog geen lid van VIGC?

CONTENT AWARE FILL ON STEROIDS

Adobe’s jaarlijkse MAX komt eraan en dan begint er steevast van alles te broeien en te bloeien in de wondere wereld van de Creative Cloud. Onlangs gaf Adobe bij monde van Photoshop Product Manager Meredith Stotzner een eerste schot voor de boeg met de aankondiging van een verbeterde Content Aware Fill voor PS 2019.

Onlineprinters: Is digitaal drukken net zo goed als offsetdrukken?

Lange tijd was het een belangrijke kwestie bij reclamebureaus en agenturen: is productie in digitale druk hoogwaardig genoeg voor onze projecten? Offsetdruk gold in het verleden zonder uitzondering als hoogwaardiger. Maar het digitaal drukken is verbeterd. Dankzij certificeringen zijn de resultaten zelfs voor professionals niet meer te onderscheiden. Een case van Onlineprinters.

Renze Display: For more than a hundred years, a protagonist of visual communication history

Italia Publishers is een grafisch tijdschrift uit Italië. Hun specialisme bestaat uit het schrijven van uitgebreide case studies uit alle hoeken van de wereld. Door de goede contacten met de uitgevers Gabriele Lo Surdo en Lorenzo Villa hebben, mogen wij op regelmatige basis artikels publiceren die wij ofwel vanuit het Italiaans laten vertalen of in het Engels aangeleverd krijgen. Vandaag een eerste artikel, dit keer in het Engels. Veel leesplezier.

Us By Night: pretpark voor ontwerpers

Onlangs vond in Antwerpen de vierde editie plaats van het ondertussen gerenommeerde design festival Us By Night. Wat enkele jaren geleden begon als een side project van Belgisch 3D-artist Rizon Parein is ondertussen uitgegroeid tot een fel bejubeld en internationaal erkende topper in de festival kalender.

Hoe houden print bedrijven vandaag stand?

In de grafische sector volgen de ontwikkelingen zich al een hele tijd in razendsnel tempo op. De klant wordt steeds veeleisender wat betreft leveringstermijnen, kwaliteit en prijs. Machines worden steeds beter, groter en sneller. Goed nieuws, zou je denken.

Contacteer ons

Campus Blairon 5, 2300 TURNHOUT
+32 14 40 39 90
info@vigc.be