Workshop. PDF problemen detecteren/oplossen/vermijden.

  • 16/06/2022
  • 9:00 am - 12:00 am
  • Online
  • Vanaf €265

Omschrijving

Je weet wel wat een PDF is, maar het verwerken, controleren en aanpassen van deze PDF bezorgt je soms wel eens problemen. Tijdverlies, of nog erger slecht drukwerk, zijn het gevolg!   

In deze workshop gaan we aan de slag met voorbeelden vanuit de praktijk en lossen wij mogelijke problemen ook effectief op. We werken daarom zoveel mogelijk met PDF’s van de deelnemers zelf, om zo dicht mogelijk tegen de praktijk aan te leunen. 

Ook het verbeteren van de communicatie tussen de klant en de drukkerij wordt besproken evenals de verschillende tools voor het controleren en corrigeren van PDF files. 

Deze hands-on workshop is aangewezen voor iedereen die dagdagelijks met PDF-en en de PDF problematiek te maken heeft.  

Kostprijs

VIGC-leden - €265
VIGC niet-leden - €385

Inschrijven

KMO Portefeuille
Erkenningsnummer: DV.O101579

Docent(en)

Carl Van Rooy
Senior Innovation Consultant, VIGC

Carl Van Rooy is sinds juni 2019 aan de slag als Senior Innovation Manager, hij is geen onbekende voor de VIGC organisatie waar hij tussen 2008 en 2013 ook al aan de slag was. Daarnaast heeft hij een rijkgevulde carrière opgebouwd als prepress manager bij Proost nv, Production Manager bij drukkerij Bulckens en meer recent als Methods & Engineering Manager bij Autajon Labels.Expertisedomeinen waarvoor Carl bij het VIGC kan worden aangesproken zijn: workflow automatisatie, operationele zaken rond digitale en conventionele druktechnieken en labels & packaging.

Organisator(en)

VIGC

Locatie

Online

Inschrijven

Workshop. PDF problemen detecteren/oplossen/vermijden. - 6/22 - VIGC-leden - €265
Workshop. PDF problemen detecteren/oplossen/vermijden. - 6/22 - VIGC niet-leden - €385