NIEUW. Betere klantenbinding en innovatie met design thinking

 • 26/09/2023
 • 9:00 am - 5:00 pm
 • VIGC
  Turnhout
 • Vanaf €555

Omschrijving

In één dag krijg je een introductie m.b.t. Design Thinking en dit doorheen alle fases van de Design Thinking methodologie: Empathize, Define, Ideate, Prototype en Test.

 • We doen dit aan de hand van een projectvoorbeeld dat we tijdens de training in groep bepalen.
  • Er wordt ook geoefend op de toegevoegde waarde van ‘de oplossing’ aan de hand van de Value Based Proposition van Strategizer.Verschillende brainstorm technieken worden bekeken
  • Praktische introductie m.b.t. prototyping in Adobe XD

Inbegrepen bij deze training is een cursus met bijkomende informatie over Design Thinking (Engelstalig).

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor beslissingsmakers en leidinggevenden van zowel producerende (creatieve) grafische bedrijven als toeleveranciers in de breedste zin van het woord.

Kostprijs

Leden - €555
Niet-Leden - €810

Inschrijven

KMO Portefeuille
Erkenningsnummer: DV.O101579

Docent(en)

Jos Claes
,

Jos Claes is heeft veel ervaring – niet alleen in de ruime grafische sector – maar zeker ook heel specifiek met Adobe producten. Hij is afgestudeerd als grafisch vormgever, en werd al snel aangetrokken tot de wereld van print & web publishing, meer bepaald alles wat met automatisatie te maken heeft.Naast Adobe Solution partner sinds de lancering van Adobe InDesign (server) is Jos ook de oprichter van 2imagine, een cloud platform om vlot online samen te werken op Adobe InDesign documenten via de browser. Als freelance UX-designer en Design Thinking facilitator, trainer en lesgever geeft hij zijn kennis en ervaring met veel passie door aan de sector."I have no special talent. I am only passionately curious."

Locatie

VIGC
Collegestraat 11 b3
2300 Turnhout België

Inschrijven

NIEUW. Betere klantenbinding en innovatie met design thinking - 26/09/2023 (Leden) - €555
NIEUW. Betere klantenbinding en innovatie met design thinking - 26/09/2023 (Niet-Leden) - €810