Masterclass impact van AI op de grafische sector

  • 20/11/2024
  • 10:00 am - 5:00 pm
  • Antwerpen
  • Vanaf €220

Omschrijving

Wil je de kracht van artificiële intelligentie binnen de grafische industrie beter begrijpen? Dan is onze exclusieve masterclass die wij samen met computerwetenschapper Pieter De Buysser en VIGC Senior Consultant Carl Van Rooy organiseren absoluut iets voor jou!

Deze masterclass is ontworpen om professionals in de grafische industrie te voorzien van de nieuwste inzichten, strategieën en praktische toepassingen van AI.

Naast een praktisch toepasbaar theoretisch kader met tal van inspirerende voorbeelden zullen tijdens deze masterclass ook de handen uit de mouwen moeten worden gestoken. Via een brainstormsessie zal er in verschillende groepen heel concreet naar toepasbare AI-innovaties binnen de grafische sector worden gekeken. Maar maak je geen zorgen, dit wordt op een heel toffe en laagdrempelige manier begeleid. No worries!

Welke inzichten gaan we jou geven?

  • Je gaat ontdekken hoe AI de grafische industrie transformeert en welke kansen het biedt voor jouw bedrijf.
  • Leer hoe AI kan worden ingezet om efficiëntie te verhogen, kosten te verlagen en de kwaliteit van je output te verbeteren.
  • Verwerf inzicht in de nieuwste technologische ontwikkelingen en trends die de toekomst van printen en visuele communicatie vormgeven.
  • Netwerk met gelijkgestemde professionals en experts, waardoor je waardevolle connecties kunt opbouwen en kennis kunt delen.

Deze masterclass wordt geleid door experts op het gebied van AI en Grafische Technologie, die hun diepgaande kennis en praktijkervaring zullen delen om jou te helpen succesvol te zijn in deze snel evoluerende industrie.

Mis deze unieke kans niet om je kennis te vergroten, je vaardigheden te verbeteren en jezelf te onderscheiden in de printwereld van morgen. 

#industriepartnerschap #sterkondernemen 

17 Vlaamse innovatiepartners, waarvan VIGC, slaan de handen in elkaar, onder leiding van Agoria en Sirris. Met de steun van Agentschap Innoveren & Ondernemen bieden ze een geïntegreerde dienstverlening aan om groei en innovatie in de Vlaamse industrie te stimuleren.  

Dankzij de individuele en collectieve diensten van het industriepartnerschap kan u als Vlaams bedrijf rekenen op een schat aan expertise en jarenlange ervaring om uw technologische innovatie op te drijven in de 3 volgende thema’s : Digitalisering, Duurzaamheid &  Industrie 4.0. 

Kostprijs

Leden - €220
Niet-leden - €264

Hier kunnen geen VIGC-innovatiecheques gebruikt worden.

Inschrijven

Docent(en)

Pieter De Buysser
Founder, NXTGN

Pieter De Buysser is de oprichter van NXTGN, een innovatief technologiebedrijf. Met een achtergrond in informatica en ondernemerschap, heeft hij een sterke visie op de toekomst van digitale transformatie. Zijn bedrijf NXTGN richt zich op het ontwikkelen van geavanceerde softwareoplossingen die bedrijven helpen efficiënter te werken. Onder zijn leiding is NXTGN uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de technologiebranche. Pieter staat bekend om zijn pioniersgeest en vastberadenheid om de grenzen van technologie te verleggen.

Carl Van Rooy
Senior Innovation Consultant, VIGC

Carl Van Rooy is sinds juni 2019 aan de slag als Senior Innovation Manager, hij is geen onbekende voor de VIGC organisatie waar hij tussen 2008 en 2013 ook al aan de slag was. Daarnaast heeft hij een rijkgevulde carrière opgebouwd als prepress manager bij Proost nv, Production Manager bij drukkerij Bulckens en meer recent als Methods & Engineering Manager bij Autajon Labels.Expertisedomeinen waarvoor Carl bij het VIGC kan worden aangesproken zijn: workflow automatisatie, operationele zaken rond digitale en conventionele druktechnieken en labels & packaging.

Locatie

Antwerpen

Inschrijven

Masterclass impact van AI op de grafische sector - 20/11/2024 (Leden) - €220
Masterclass impact van AI op de grafische sector - 20/11/2024 (Niet-leden) - €264