Introductie: Materiaalkennis voor product creatie

  • 29/11/2022
  • 9:00 am - 12:00 am
  • Online
  • Vanaf €265

Omschrijving

Klanten van vandaag hebben specifieke eisen die we als grafisch bedrijf moeten waarmaken. Het aanbod grondstoffen wordt altijd uitgebreider en tegelijkertijd zijn er steeds meer uitdagingen, die heel uiteenlopend zijn, afhankelijk van de specifieke eindtoepassing van het drukwerk.

Een grondige kennis van materialen die voorhanden zijn, maar ook de specifieke eigenschappen en vereisten moeten gekend zijn om de klant ten dienste te zijn.

Deze opleiding helpt u om de wensen van uw klant te vertalen naar een mooi product zonder dat je problemen veroorzaakt in productie.  

Omdat het daarom moeilijk is om bewust de juiste keuzes te maken , willen we een introductie geven van de verschillende materialen die voorhanden zijn, van papier en karton tot kunststof en ingaan op belangrijke eigenschappen voor het verwerken van deze materialen.

PaperPackSkills ondersteunt VIGC-trainingen

Sinds April 2021 is er een akkoord tussen het sectorfonds PaperPackSkills van de papier- en kartonbewerking (Indufed) – PC136 / PC222 en VIGC om VIGC-initiatieven actief te ondersteunen. Op die manier kunnen bedrijven die onder de desbetreffende paritaire comités vallen hun deelnamekosten geheel of gedeeltelijk recupereren.

Deze regeling geldt o.a. voor:

  • Het volledige VIGC open trainingsaanbod. Ben je als bedrijf VIGC-lid dan betaalt het sectorfonds PaperPackSkills mogelijks het volledige bedrag van de halve dag of dagopleiding terug. Ben je geen VIGC-lid dan moet je zelf nog 50€ bijdragen aan een opleiding.
  • Voor de VIGC-consultancy wordt er mogelijks een tegemoetkoming van 50% voorzien.

Doe een steunaanvraag, dit kan zowel voor als na jouw inschrijving voor de training. https://www.vigc.be/steunaanvraag-paperpackskills/

Kostprijs

VIGC-leden - €265
VIGC niet-leden - €385

Inschrijven

KMO Portefeuille
Erkenningsnummer: DV.O101579

Docent(en)

Carl Van Rooy
Senior Innovation Consultant, VIGC

Carl Van Rooy is sinds juni 2019 aan de slag als Senior Innovation Manager, hij is geen onbekende voor de VIGC organisatie waar hij tussen 2008 en 2013 ook al aan de slag was. Daarnaast heeft hij een rijkgevulde carrière opgebouwd als prepress manager bij Proost nv, Production Manager bij drukkerij Bulckens en meer recent als Methods & Engineering Manager bij Autajon Labels.Expertisedomeinen waarvoor Carl bij het VIGC kan worden aangesproken zijn: workflow automatisatie, operationele zaken rond digitale en conventionele druktechnieken en labels & packaging.

Organisator(en)

VIGC

Locatie

Online

Inschrijven

Introductie: Materiaalkennis voor productcreatie - 11/22 - VIGC-leden - €265
Introductie: Materiaalkennis voor productcreatie - 11/22 - VIGC niet-leden - €385