Inspiratiesessie impact van AI op de grafische sector

  • 03/10/2024
  • 1:00 pm - 2:00 pm
  • Gratis

Omschrijving

In deze gratis inspiratiesessie gaat AI-expert Pieter De Buysser de impact van AI op onze samenleving en meer bijzonder op onze grafische sector belichten. Vanuit een helikopterperspectief zal hij inzicht geven waar de impact van AI gaat plaatsvinden in een grafisch productiebedrijf.

Heel laagdrempelig en met een kwinkslag daarom slechts één uur en online!

Deze inspiratiesessie is de voorbode van een masterclass die Pieter samen met VIGC-collega Carl Van Rooy zal gaan geven op 20 november 2024 voor VIGC. Dus mocht jij of jouw collega meer in detail willen kennismaken met de AI-mogelijkheden binnen onze sector dan kunnen we onze masterclass van harte aanbevelen.

#industriepartnerschap #sterkondernemen 

17 Vlaamse innovatiepartners, waarvan VIGC, slaan de handen in elkaar, onder leiding van Agoria en Sirris. Met de steun van Agentschap Innoveren & Ondernemen bieden ze een geïntegreerde dienstverlening aan om groei en innovatie in de Vlaamse industrie te stimuleren.  

Dankzij de individuele en collectieve diensten van het industriepartnerschap kan u als Vlaams bedrijf rekenen op een schat aan expertise en jarenlange ervaring om uw technologische innovatie op te drijven in de 3 volgende thema’s : Digitalisering, Duurzaamheid &  Industrie 4.0. 

Kostprijs

Gratis

Docent(en)

Pieter De Buysser
Founder, NXTGN

Pieter De Buysser is de oprichter van NXTGN, een innovatief technologiebedrijf. Met een achtergrond in informatica en ondernemerschap, heeft hij een sterke visie op de toekomst van digitale transformatie. Zijn bedrijf NXTGN richt zich op het ontwikkelen van geavanceerde softwareoplossingen die bedrijven helpen efficiënter te werken. Onder zijn leiding is NXTGN uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de technologiebranche. Pieter staat bekend om zijn pioniersgeest en vastberadenheid om de grenzen van technologie te verleggen.