Inkjet, Waar het écht om gaat.

  • 19/10/2021
  • 9:00 am - 12:00 am
  • Online
  • Vanaf €255

Omschrijving

Digital Inkjet printing is vandaag binnen onze grafische industrie niet meer weg te denken.

Het maken van een correcte keuze bij de aankoop van een inkjet systeem kan behoorlijk complex zijn. Met de juiste informatie is dit niet echter niet zo moeilijk.

Om u hierbij te ondersteunen, organiseren we deze opleiding. Deze opleiding heft als doel u stap voor stap te begeleiden in de zoektocht naar de voor uw bedrijf beste Inkjet printing oplossing.

Enkele van de onderwerpen die tijdens het seminarie aan bod komen:

Welk bedrijf ben ik, waar wil en kan ik Inkjet in mijn bedrijf integreren Type van jobs. Ter vervanging van huidige traditioneel geprinte jobs maar ook het openen naar andere markten, andere jobs

Overzicht naar de diverse Inkjet markt segmenten en de verschillende types van Inkjet printers
Van de kleinere “large format printers” tot en met de grotere “industriële printers”

Inkjet printing technologie en terminologie demystificatie
Duidelijk inzicht in inkjet terminologie en inkjet technieken

Tips & tricks bij het testen van diverse inkjet printing systemen
Uitgewerkt stappenplan ter ondersteuning van een geslaagde demo

Doelgroep

Voor ieder bedrijf dat met inkjet wil starten maar ook voor bedrijven die al met inkjet bezig zijn en die willen uitkijken naar uitbreiding of vervanging van de huidig gebruikte printers

Voor iedereen die een beter inzicht in Digitaal Inkjet printing wil bekomen

Verhinderd voor deelname? Laat zo snel mogelijk iets weten. Bij annulatie minder dan twee dagen vóór de opleiding wordt het volledige bedrag van de opleiding aangerekend. Raadpleeg onze annulatievoorwaarden voor meer informatie.

Indien u gebruik wenst te maken van de KMO portefeuille kiest u op de betaalpagina voor ‘Directe overschrijving’ en vult u bij de bestelnotitie ‘KMO portefeuille’ in. U hoeft dan enkel uw aanvraag bij de KMO portefeuille in te geven en enkel het BTW bedrag aan VIGC over te maken.

Indien u op factuur wenst te betalen kiest u ook voor ‘directe overschrijving’, u ontvangt de betaalgegevens per e-mail.

Als de deelnemer ingeschreven staat onder PC 136 of PC 222 betaalt PaperPackSkills de factuur voor deelname geheel of gedeeltelijk voor u.

Is het bedrijf lid van VIGC en de deelnemer staat ingeschreven onder PC 136 of PC 222 dan neemt PaperPackSkills de factuur volledig voor zich, is het bedrijf geen VIGC-lid dan betaalt het bedrijf €50 excl. BTW zelf en het overige bedrag zal PaperPackSkills voor haar rekening nemen.
Voldoet u hieraan dan kan u via onderstaande link een steunaanvraag doen. https://www.vigc.be/steunaanvraag-paperpackskills/

Kostprijs

VIGC-leden - €255
VIGC niet-leden - €365

Inschrijven

KMO Portefeuille
Erkenningsnummer: DV.O101579

Docent(en)


,

Organisator(en)

VIGC

Locatie

Online

Inschrijven

Inkjet, Waar het écht om gaat. - VIGC-leden - €255
Inkjet, Waar het écht om gaat. - VIGC niet-leden - €365