Het Congres – Fast Forward in Print

  • 09/11/2021
  • Lamot Mechelen

Omschrijving

Save the date!

Eindelijk, we mogen weer. Daarom en met nog meer goesting dan andere jaren, kijken wij er enorm naar uit om u weer allemaal in levenden lijve te mogen verwelkomen tijdens het jaarlijkse feest van de grafische industrie bij congrescentrum Lamot in Mechelen.

Op het programma! Een namiddag met veel netwerking, lekker eten en drinken maar vooral heel veel goede content en dito sprekers.

Druktechnologie verandert aan een razendsnel tempo. Nieuwe businessmodellen in print vragen flexibiliteit op vlak van procesoptimalisatie. De digitalisatie op de werkvloer en bij het uitwisselen van gegevens tussen drukkerij en klant vraagt extra aandacht op vlak van cybersecurity en de sanitaire crisissen van het afgelopen anderhalf jaar maken duidelijk dat duurzaamheidsbeloftes en -plannen radicaal dienen uitgevoerd te worden.

Onze high tech grafische maakindustrie heeft daarom nood aan nieuwe en frisse ideeën die moeten geleverd worden door kwalitatieve en gemotiveerde medewerkers met een liefde voor technologie, inkt, papier, karton en andere substraten!

Sprekers van binnen en buiten onze grafische sector getuigen op 9 november over de veranderingen, uitdagingen en opportuniteiten die als een sneltrein op ons afkomen. We bieden u een heel gevarieerd programma aan met mind blowing keynotes, panelgesprekken, interviews, casestudies en een sector update.

Bouw samen met ons en alle sterke grafische ondernemers aan duurzame relaties en ontmoet elkaar op Het Congres. Fast Forward in Print!

Kostprijs

KMO Portefeuille
Erkenningsnummer: DV.O101579

Organisator(en)

VIGC

Locatie

Lamot Mechelen