Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Prindustry Connect Event 2019

Relatiedag vol grafische connecties!

Een dag vol grafische connecties… dat is het Connect Event van Prindustry! Op donderdag 19 september is iedereen in online print uitgenodigd voor onze gezellige, informele relatiedag in Evenementenhal 2 in Gorinchem.

Connect met de grafische producenten in de offline marktplaats, inspireer je door presentaties van online print bedrijven, check de ontwikkelingen van het unieke web2print platform van Prindustry en leer hoe je meer omzet haalt uit een webshop!

Meld je aan voor het Connect Event!

Datum donderdag 19 september 2019

Tijd 11.00 – 17.00 uur

Locatie Evenementenhal 2 Gorinchem, Nederland

Beursvloer Grafische producenten in marktkramen, om het marktplaats-gevoel van alle partners in het online platform nu eens offline weer te geven.

Deelnemende partners zijn o.a. Cartim Print, Probo, Flyeralarm, Intervlag, Inpromo, Dortland en van Beem, Ballondrukkerij, Print.com, Hofprint Etiketten, Di-Jet, PitchPrint, Cardgate, Indenty en Prindustry met diverse demo’s!

Sprekers Ramon van Wingerden (Prindustry) en Wouter Haan (Reclameland/Simian).

Zij gaan ook samen in debat over visies op online printmodellen, onder leiding van Peter Luit (Printmedianieuws/Blokboek).

Er volgen nog meer sprekers!

 

Workshops 

Brandportal als klantportal met drukwerk Online editor PitchPrint

Online editor CHILI Publish Prijsvergelijkingstool Print Connector Designtool SiteBuilder WhiteLabelShop backend

Online marketing

Aanmelden Kosteloos via deze link!

Prindustry

Prindustry ontwikkelt web2print portals voor de creatie en inkoop van grafische producten. De WhiteLabelShop is de bekendste toepassing van het Prindustry platform: een webshop voor resellers waarin zij een enorm assortiment aan drukwerk, print en sign kunnen aanbieden. Dit zijn eigen producten of die van de tientallen bronleveranciers via de geïntegreerde marktplaats. De Prindustry portals zijn volledig geautomatiseerde systemen voor het bestellen, maken van offertes, doorzetten van orders en de facturatie. De portal is te verbinden met een brandportal voor opmaken van alle producten.

Gegevens

Datum:
19 september
Tijd:
11:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Evenementenhal 2 Gorinchem
Nederland

Organisator

Prindustry