Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Introductie in Printed Electronics & functional printing

11 december

13:00 – 16:00

Dé Plek Haarlem

Vanaf €255

Omschrijving

Het drukken met geleidende inkten zit in een stroomversnelling. Met dergelijke inkten kunnen actieve en passieve (elektronische) circuits geprint worden. Met integratie van deze circuits worden extra functies aan het grafisch product toegevoegd. Diversifiëren binnen het grafisch bedrijf is noodzakelijk om een nieuwe generatie producten in de markt te kunnen zetten. Printed Electronics is een heel interessante piste om hierbij te bekijken. Ondanks dat dit onderwerp al vrij lang meegaat, is er het laatste jaar zowel op vlak van technologie als op vlak van product development heel veel vooruitgang geboekt.

In deze technische training willen we grafische productiebedrijven en productontwerpers laten kennismaken met deze nieuwe materialen en druktechnieken. Wil je als een van de eersten deze technologie in producten en diensten omzetten dan is deze introductie opleiding een goede start.

Onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Basisconcepten uit elektronica
  • Substraten en inkten voor printed electronics
  • Drukken met deze nieuwe materialen versus nieuwe uitdagingen
  • Een marktoverzicht op basis van “Printed Electronics Europe 2018”. Dit is de grootste printed electronics beurs ter wereld.

Doelgroep

  • Business developpers in de grafische industrie
  • Verantwoordelijken binnen design agentschappen en drukkerijen
  • Technische Managers binnen grafische bedrijven
  • Docenten van grafische scholen en marketing opleidingen
  • Marketing medewerkers bij Brand Owners

Kostprijs

Leden – eerste deelnemer: 255 €
Niet leden – eerste deelnemer: 365 €

Erkenningsnummer: DV.O101579

Verhinderd voor deelname? Laat zo snel mogelijk iets weten. Bij annulatie minder dan twee dagen vóór de opleiding wordt het volledige bedrag van de opleiding aangerekend. Raadpleeg onze annulatievoorwaarden voor meer informatie.

Docent

Fons Put – VIGC Senior Innovation Consultant

Fons begon zijn carrière als service engineer bij de KODAK Graphic Division in Brussel. Na 2 jaar trad hij in de wereld van de kranten in de CONCENTRA groep: eerst als de coördinator voor de afdeling “Imaging” en later als de grafische/technische specialist.

Sinds 11 jaar is Fons senior consultant bij VIGC. In deze functie voerde hij talrijke projecten op kleurmeting & normalisatie, publiceerde meerdere papers en doceert print professionals in de wereld van kleur.

Printmediatrainingen

Printmediatrainingen verzorgt in Nederland het trainingenaanbod van VIGC uit Turnhout (België). Printmediatrainingen is ontstaan vanuit de nieuwswebsite printmedianieuws in samenwerking met VIGC.

Gegevens

Datum:
11 december
Tijd:
13:00 - 16:00
Evenement Categorie:

Organisatoren

VIGC
Printmediatrainingen

Locatie

Dé Plek
Waarderweg 19
Haarlem, 2031 BN Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31(0)23 201 6030
Website:
https://deplek.nu/haarlem/