Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Introductie in Online Print. Structuur, markten en trends.

6 juni

13:30 – 17:00

VIGC Academy Turnhout

Vanaf €255

Omschrijving

In deze training gaan we de impact van e-commerce op de grafische industrie bekijken. Online Print of web-to-print bestaat al heel lang maar slechts recent wordt het gezien als een extra verkoopkanaal binnen het bestaande grafische bedrijf. Het is ook veel meer dan enkel (grafische) technologie!

De training is heel logisch en gestructureerd opgebouwd. Na de training heb je een duidelijk zicht op de Online Print markt en weet je welke zaken belangrijk zijn om in acht te nemen bij het bedenken en opstellen van een Online Print project.

We geven een antwoord op de vraag hoe ver wij als industrie staan binnen de globale e-commerce markt. Aan de hand van cijfermateriaal bespreken we de groeimogelijkheden die er zijn en proberen we valkuilen te identificeren.

Verder zoomen we in op de verschillende deelaspecten binnen een Online Print project. Wat zijn de voor de hand liggende zaken en wat moet je zeker niet uit het oog verliezen als je een project opstart.

Tenslotte worden trends in Online Print besproken en geïllustreerd aan de hand van enkele inspirerende cases.

Als je denkt dat Online Print wel eens iets voor jouw bedrijf zou kunnen zijn maar je weet niet goed hoe te starten dan is deze training een ideale opstap.

Doelgroep

  • Bedrijfsleiders van kleine en middelgrote drukkerijen
  • Business developpers en accountmanagers binnen de grafische sector
  • Projectmanagers en procesmanagers in een grafisch bedrijf
  • Iedereen die het potentieel van e-commerce wil gebruiken om zijn grafisch bedrijf verder uit te bouwen.

Kostprijs

Leden: 255 €
Niet leden: 365 €

Erkenningsnummer: DV.O101579

Verhinderd voor deelname? Laat zo snel mogelijk iets weten. Bij annulatie minder dan twee dagen vóór de opleiding wordt het volledige bedrag van de opleiding aangerekend. Raadpleeg onze annulatievoorwaarden voor meer informatie.

Docent

Jos Steutelings – VIGC Senior Innovation Consultant

Sinds eind 2014 werkt Jos als senior innovatieadviseur bij het VIGC. Hij heeft hier het web-to-print project opgestart en fungeert als projectverantwoordelijke.

Expertisedomeinen waarvoor Jos bij het VIGC kan worden aangesproken zijn: web-to-print, workflow optimalisatie, proces audits, changemanagement, projectmanagement en innovatie.

VIGC Academy

Het VIGC Academy opleidingscentrum heeft een ruime aanbod aan opleidingen. En we werken voordurend verder om het aanbod uit te breiden en te optimaliseren. Het is onze ambitie om deze opleidingen op een kwalitatief hoog niveau de kwaliteit te houden. Het opleidingscentrum bevindt in de oude legerkazerne Campus Blairon. U kan ons opleidingscentrum ook huren als vergaderzaal.

Gegevens

Datum:
6 juni
Tijd:
13:30 - 17:00
Evenement Categorie:

Organisator

VIGC
Telefoon:
+3214403990
E-mail:
info@vigc.be
Website:
www.vigc.be

Locatie

VIGC Academy
Campus Blairon 5
Turnhout, Antwerpen 2300 België
+ Google Maps
Telefoon:
+32 14 40 39 90
Website:
www.vigc.be