Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Introductie in Online Print. Structuur, markten en trends.

4 december

13:30 – 17:00

Four Pees Gentbrugge

Vanaf €255

Omschrijving

In deze training gaan we de impact van e-commerce op de grafische industrie bekijken. Online Print of web-to-print bestaat al heel lang maar slechts recent wordt het gezien als een extra verkoopkanaal binnen het bestaande grafische bedrijf. Het is ook veel meer dan enkel (grafische) technologie!

De training is heel logisch en gestructureerd opgebouwd. Na de training heb je een duidelijk zicht op de Online Print markt en weet je welke zaken belangrijk zijn om in acht te nemen bij het bedenken en opstellen van een Online Print project.

We geven een antwoord op de vraag hoe ver wij als industrie staan binnen de globale e-commerce markt. Aan de hand van cijfermateriaal bespreken we de groeimogelijkheden die er zijn en proberen we valkuilen te identificeren.

Verder zoomen we in op de verschillende deelaspecten binnen een Online Print project. Wat zijn de voor de hand liggende zaken en wat moet je zeker niet uit het oog verliezen als je een project opstart.

Tenslotte worden trends in Online Print besproken en geïllustreerd aan de hand van enkele inspirerende cases.

Als je denkt dat Online Print wel eens iets voor jouw bedrijf zou kunnen zijn maar je weet niet goed hoe te starten dan is deze training een ideale opstap.

Doelgroep

  • Bedrijfsleiders van kleine en middelgrote drukkerijen
  • Business developpers en accountmanagers binnen de grafische sector
  • Projectmanagers en procesmanagers in een grafisch bedrijf
  • Iedereen die het potentieel van e-commerce wil gebruiken om zijn grafisch bedrijf verder uit te bouwen.

Kostprijs

Leden: 255 €
Niet leden: 365 €

Erkenningsnummer: DV.O101579

Verhinderd voor deelname? Laat zo snel mogelijk iets weten. Bij annulatie minder dan twee dagen vóór de opleiding wordt het volledige bedrag van de opleiding aangerekend. Raadpleeg onze annulatievoorwaarden voor meer informatie.

Docent

Jos Steutelings – VIGC Senior Innovation Consultant

Sinds eind 2014 werkt Jos als senior innovatieadviseur bij het VIGC. Hij heeft hier het web-to-print project opgestart en fungeert als projectverantwoordelijke.

Expertisedomeinen waarvoor Jos bij het VIGC kan worden aangesproken zijn: web-to-print, workflow optimalisatie, proces audits, changemanagement, projectmanagement en innovatie.

Gegevens

Datum:
4 december
Tijd:
13:30 - 17:00
Evenement Categorie:

Organisator

VIGC
Telefoon:
+3214403990
E-mail:
info@vigc.be
Website:
www.vigc.be

Locatie

Four Pees
Kleemburg 1
Gentbrugge, 9050 België
+ Google Maps