VIGC Academy

Design training: Attractieve presentaties

Hoe presenteert u uw grafisch bedrijf of product aan een potentiële klant? Veel tekst, nog meer opsommingstekens en vooral geen beelden? Bent u er zelf niet echt tevreden over maar weet u niet wat het succes van een boeiende presentatie bepaalt? Maar u wilt wel dat uw potentiële klant een goede indruk heeft na uw bedrijf- of product presentatie…

Het VIGC heeft designer Serge Di Marcantonio (Yeah!) bereid gevonden om u op één dag tijd wegwijs te maken in dé professionele presentatie. Serge heeft jaren ervaring bij het maken van professionele presentaties in een vorig leven als Art Director bij krantenuitgever Concentra en Mediahuis. Hij heeft hier talrijke presentaties gemaakt voor marketing en sales omgevingen. Ook vandaag maakt hij wekelijks professionele presentaties voor CEO’s, COO’s en managementleden.

De opleiding gaat over het visuele en communicatieve aspect, niet over het aanleren van software. Dus of je nu werkt met Powerpoint of Keynote, met een Mac of een PC, dat maakt niet uit. Het programma is een collectie van tips, en deze tips worden telkens op een slide toegepast, zodat je die slide steeds beter en beter ziet worden. Ongelofelijk wat je op een dag allemaal kan leren. De tips en trick zijn bovendien onmiddellijk toepasbaar in uw dagdagelijkse werkomgeving binnen uw grafisch bedrijf. Een opleiding die zijn geld meer dan waard is!

Programma

 • MIJN VERHAAL
 • ONTWERPEN VAN 1 SLIDE + oefening
  kleur – compositie – lettertypes – afbeeldingen – animatie
 • ONTWERPEN VAN VOLLEDIGE PRESENTATIE + oefening
  samenhang – beeldovergang
 • VRAGEN

Voor deze opleiding is het belangrijk dat u uw eigen laptop (PC of Mac) met Powerpoint of Keynote zelf meebrengt.

Om in de opleiding voldoende interactie mogelijk te maken beperken we het aantal inschrijvingen tot maximum 10. Snel inschrijven kan dus een verschil maken!

Subsidies

 Deze opleiding komt in aanmerking voor de KMO-portefeuille

label-erkend-dienstverlener-kmo-portefeuille-300px

Erkenningsnummer: DV.O101579

 

 

 

Al onze opleidingen kunnen ook in house worden gegeven.

 

Kostprijs

  VIGC leden niet leden
Eerste deelnemer 510 euro 730 euro
Elke volgende deelnemer 360 euro 510 euro

Spreker

 • Serge di Marcantonio

  Graphic designer – zaakvoerder @ ontwerpbureau Yeah

Datums

 • 19/10/2017
 • Aanvang: 9:00 - 17:00
 • VIGC, Campus Blairon 5 2300 Turnhout, België Routebeschrijving