Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Business Innovation Bootcamp

7 november

09:00 – 17:00

VIGC Academy Turnhout

Vanaf €795

Omschrijving

‘Versnel jouw innovatiecyclus!’

door Dharminder Bihari 

BizzModell is een idee van Dharminder Biharie. Dharminder was werkzaam als International Business Development Manager bij Xerox. Met 3400 dagen ervaring in de Amerikaanse corporate en meer dan 10.000 conversaties, was het tijd voor verandering. Na een masterclass bij Strategyzer met Alexander Osterwald en Yves Pigneur in Berlijn en een bootcamp SPRINT met Jake Knapp in Kopenhagen voelde hij direct dat business design zijn nieuwe roeping was.

Dharminder’s aspiratie is om bedrijven, managers en medewerkers te veranderen in adaptieve ondernemers, zodat een bedrijf of organisatie flexibel is en in staat is iedere verandering te overleven.

Je kunt na deze eendaagse Bootcamp direct zelf aan de slag! In de Bootcamp ontwikkel je adaptief vermogen met de BizzModell-methodieken. De training is geschikt en handig voor alle bedrijven binnen de brede grafische industrie die per direct moeten of willen vernieuwen om te flexibiliseren en adaptief te zijn.

BizzModell is een methode die jou/jullie leert:

  • aanpassingsvermogen ontwikkelen,
  • bedrijfsmodellen en waarde proposities ontwerpen,
  • deze te testen op winstgevendheid,
  • nieuwe ideeën te implementeren binnen de organisatie,
  • nieuwe producten en diensten succesvol introduceren,
  • snel en eenvoudig beslissingen nemen,
  • de innovatiecyclus te versnellen.

Om te voorkomen dat jij van de markt verdwijnt, moet je continu jouw bedrijfsmodel en waarde proposities effectief veranderen, van strategiebepaling tot en met de uitvoering (product- of dienstintroductie). Met het volgend van deze boothcamp ontwikkel je het veranderingsvermogen (adaptability) van jouw organisatie!

Kostprijs

Leden: 795 €
Niet leden: 995 €

Erkenningsnummer: DV.O101579

Verhinderd voor deelname? Laat zo snel mogelijk iets weten. Bij annulatie minder dan twee dagen vóór de opleiding wordt het volledige bedrag van de opleiding aangerekend. Raadpleeg onze annulatievoorwaarden voor meer informatie.

VIGC Academy

Het VIGC Academy opleidingscentrum heeft een ruime aanbod aan opleidingen. En we werken voordurend verder om het aanbod uit te breiden en te optimaliseren. Het is onze ambitie om deze opleidingen op een kwalitatief hoog niveau de kwaliteit te houden. Het opleidingscentrum bevindt in de oude legerkazerne Campus Blairon. U kan ons opleidingscentrum ook huren als vergaderzaal.

Gegevens

Datum:
7 november
Tijd:
09:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Organisator

VIGC
Telefoon:
+3214403990
E-mail:
info@vigc.be
Website:
www.vigc.be

Locatie

VIGC Academy
Campus Blairon 5
Turnhout, Antwerpen 2300 België
+ Google Maps
Telefoon:
+32 14 40 39 90
Website:
www.vigc.be