Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Benelux Online Print Event #BOPE19

9 mei

09:45 – 17:30

ZOO Antwerpen

Vanaf €199

Omschrijving

Online Print heeft nog heel veel groeipotentieel in de Benelux was de terechte vaststelling na het Benelux Online Print event van vorig jaar. Met 135 deelnemers was het event uitverkocht en dat vroeg natuurlijk om een vervolg.

Met topsprekers uit o.a. België, Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk bieden wij u ondersteund door Octoboost/Sappi en Fespa ook dit jaar een heel gevarieerd en inspirerend programma aan onder de titel ‘Join. Explore. Act!’. Het wordt een dag met veel inspiratie, informatie en mogelijkheid om te netwerken met CEO’s van vooraanstaande Europese Online Print spelers. Een unieke kans die u niet kan missen als u Online Print (verder) wil uitbouwen in uw bedrijf.

En natuurlijk hebben wij ook aan de omkadering gedacht. Zo zal het dagprogramma afgesloten worden met een drink en is er bijkomend de mogelijkheid om met een gids de Zoo van Antwerpen te bezoeken.

’s Avonds sluiten we af in stijl met een Vip diner dat u wordt aangeboden door Aleyant Pressero by Four Pees in een van de statige zalen van Zoo Antwerpen.

Nieuw is dat we op vrijdag 10 mei in het verlengde van het #BOPE19 event met de hulp van Antalis een bedrijfsbezoek bij Control Media in Etten-Leur (Nederland) kunnen aanbieden. De ideale gelegenheid om de theorie met een prachtig praktijkvoorbeeld te koppelen.

Goed Nieuws, als VIGC-lid kan je extra voordelig inschrijven!

Kostprijs

Leden: € 199
Niet-leden: € 249

Gegevens

Datum:
9 mei
Tijd:
09:45 - 17:30
Evenement Categorie:
Website:
https://bope.vigc.be/

Organisator

VIGC
Telefoon:
+3214403990
E-mail:
info@vigc.be
Website:
www.vigc.be

Locatie

ZOO
Koningin Astridplein 20-26
Antwerpen, Antwerpen 2018 België
+ Google Maps
Website:
https://www.fmcca.com/nl/meetings-events-antwerp