EDP software prijs voor CHILI publisher

“Een innovatieve aanpak die het mogelijk maakt om content echt te gaan hergebruiken. De nieuwste features in deze software kunnen echte verschilmakers zijn voor printers die de waarde van hun platform willen verhogen.

Lovende woorden van de jury over deze software, die volgens hen een enorme hoeveelheid grafische expertise verpakt in templates die zeer gebruiksvriendelijk zijn. CHILI publisher verdiende volgens hen de 2020 EDP award voor de beste layout, design en editing software.

De EPD is een van de hoogste technische onderscheidingen die je kan krijgen in deze sector, en wordt uitgereikt door een jurypanel van gerespecteerde grafische journalisten en vakmensen.

Volledige persbericht lezen? Dat kan hier: https://www.chili-publish.com/press-chili-publish-wins-edp-award-2020?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=VIGC&utm_content=click

Zelf oordelen of dit terecht is? Ervaar zelf hoe Dynamic Layouts vlotte herbewerkingen mogelijk maken. Maak van een advertentie een Facebook banner op 1-2-3 en help klanten om sneller te schakelen. Boek een demo: https://www.chili-publish.com/request-a-demo?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=VIGC&utm_content=click