EDP AWARDS 2020: MultiPress 2de maal uitgeroepen tot beste MIS/ERP

Met de MultiPress E-calculator wint Dataline voor het tweede jaar op rij de EDP Award als beste MIS/ERP systeem.

Elk jaar reikt een consortium van Europese vakbladen uit de grafische industrie de ‘European Digital Press’ (EDP) Awards uit. En voor het tweede jaar op rij behaalt MultiPress een EDP award als beste MIS/ERP systeem. In 2019 viel de eer reeds te beurt aan de MultiPress Installation App, dit jaar valt de innovatieve MultiPress e-calculator in de prijzen.

MultiPress e-calculator: online business met dynamische data.

Met de e-calculatormodule van MultiPress verandert de aanpak van e-commerce in de grafische sector ingrijpend. De boost in e-commerceplatforms voor drukwerk vraagt namelijk om meer geavanceerde oplossingen. In plaats van een statische online prijslijst opteert de e-calculator voor een volledig dynamische werkwijze.

Op basis van actuele informatie over alle variabelen in het complete productieproces krijgt de gebruiker instant en zonder verdere tussenkomst de meest efficiënte productiewijze, levertermijn én de meest actuele prijs aangeboden.

De e-calculator voegt dus de kracht van de dynamische prijscalculator van MultiPress toe aan elke e-commerceoplossing en automatiseert op die manier online print bestellingen.

De drukwerkaanbieder op zijn beurt is ervan verzekerd dat de e-commercebeloften worden nakomen, aangezien prijs- en levertermijn gebaseerd zijn op actuele gegevens in het MIS/ERP-systeem. Bovendien kan – door gebruik te maken van intelligente algoritmes binnen MultiPress met aanbiedingen en campagnes – geanticipeerd worden op schommelingen in productiecapaciteit of materiaalprijzen.

De workflow van order tot levering volledig geïntegreerd en geautomatiseerd.

Zo wordt, na de orderbevestiging, de volledige workflow – van aanleveren bestanden tot en met facturatieopvolging – volledig automatisch en zonder tijdrovende tussenstops afgehandeld. 

Dataline zet deze unieke rekenkracht van MultiPress in via webportals of via API’s van derde partijen. De MultiPress e-calculator integreert naadloos met de meeste bestaande e-commerceoplossingen op de markt (Prestashop, Magento, Prindustry, Woocommerce, Pressero, etc.). Hierdoor kunnen zowel de eindklanten (B2B of B2C) als printproductiebedrijven volop de geavanceerde en lucratieve mogelijkheden die e-commerce te bieden heeft benutten.

Meer weten over de e-business mogelijkheden met MultiPress

Wil je zien hoe MultiPress en e-business praktisch integreren? Bekijk het webinar dat we speciaal rond dit thema maakten. In 30 minuten bent u helemaal mee.

Lees hier het persbericht over de EDP Award voor de MultiPress e-calculator.