Digitaliseren, duurzaamheid, Industrie 4.0

Uitnodiging topevent rond digitaliseren, duurzaamheid en industrie 4.0

What’s Up, What’s Next – online event van #industriepartnerschap

Leer van pioniers uit uw en andere sectoren!

Benieuwd naar ‘what’s up’ en ‘what’s next’ rond digitalisering, duurzaamheid en Industrie 4.0? Naar wat u van #industriepartnerschap mag verwachten rond die thema’s? Uit eerste hand, via getuigenissen van experts en van grote en kleine bedrijven uit verschillende sectoren? Neem deel aan ons online event op 10 juni!

Wat u mag verwachten? Een gevarieerd, leerrijk en inspirerend programma, volledig in het teken van digitalisering, duurzaamheid en Industrie 4.0:

De plenaire sessie ‘Crisis of kans? Vlaamse industrie innoveert met glans’ met onder meer Hilde Crevits, viceminister-president van de Vlaamse Regering en Vlaams minister van Economie, Innovatie, Werk, Sociale Economie en Landbouw, en Wim Eraly, Algemeen directeur Corporate Banking en Facility Management bij KBC

Een panelgesprek tussen de voorzitters van vier industriële sectorfederaties over de uitdagingen in hun sector rond COVID-19, cybersecurity en duurzaamheid: Trudo Motmans van ASCO (voorzitter van Agoria Vlaanderen) vertegenwoordigt de technologische sector, Geert Vermeersch van Colac (voorzitter van Fevia Vlaanderen) de voedingssector, Francis Verstraete van Groep Masureel Veredeling, Flocart en Verlimas (voorzitter van Fedustria) de sector van hout en meubel, textiel en kunststoffen, en Guy Lauwers van Dioss Group (voorzitter van VIGC) de grafische sector.

Tal van getuigenissen van bedrijven en experts tijdens de drie parallelle break-out-sessies ‘Digital. Inevitably.’, ‘Post-COVID-veerkracht voor de maakindustrie’ en ‘De Green Deal als opportuniteit om versneld uit de crisis te komen’. Aan het woord komen rond digitalisering, duurzaamheid en Industrie 4.0: Lambrecht Trailers, Bru Textiles, TechWolf,  Vandemoortele, Schneider Electric, Q-Lite, Danone en Moeyersons.

Daarnaast ook getuigenissen van verschillende experts die elke dag bedrijven helpen om van de crisis een kans te maken door succesvol te innoveren.

Met dit event willen we een kruisbestuiving en schaalvoordeel realiseren tussen sectoren en toepassingsgebieden. 

Kom dus zeker uw licht opsteken!

Lees het volledig programma en schrijf u in via deze link : https://industriepartnerschap.be/whats-up-whats-next

U kunt gratis aan het What’s Up, What’s Next-event deelnemen, dankzij de steun van onze sponsors KBC, Schneider Electric en VLAIO.

Dit event maakt deel uit van het #industriepartnerschap, waarbinnen 17 Vlaamse innovatiepartners een geïntegreerde dienstverlening aanbieden, om groei en innovatie in de Vlaamse industrie te stimuleren in drie thema’s: digitalisering, duurzaamheid & Industrie 4.0. Dat doen deze partners onder leiding van Agoria en Sirris, en met de steun van het Agentschap Innoveren & Ondernemen.

#industriepartnerschap #sterkondernemen