Corona creation

Nu het openbare leven lamgelegd is en onze economie zowat geïmplodeerd is, is het bang afwachten tot dit kl*te virus er eindelijk de brui aan geeft. Maar, geloof het of niet, er is ook een positief effect…

Schrikbarend vacuüm

Ik zal ongetwijfeld niet de enige zijn die geconfronteerd wordt met een planning die onrustwekkend veel hiaten vertoont. Al die geannuleerde opdrachten creëren een schrikbarend vacuüm. Toegegeven… als ik er teveel bij stil sta, slaat de angst mij om het hart. Gaan we dit overleven? Hoelang zal dit aanslepen? En waar heb ik in godsnaam al dan niet recht op?

Corona creation

Maar we kunnen er ook wat mee, met al die ‘dode’ tijd. Dit is een uitgelezen moment om die wilde creatieve projecten die al geruime tijd liggen te verstoffen, uit de kast te halen en aan de slag te gaan. En er is goed nieuws: heel wat softwarehuizen willen ons daarbij een handje helpen…

Affinity: 50% korting

Serif biedt tot 20 april een 50% korting op alle tools op zowel Mac, Windows als iPad. Bovendien introduceert het bedrijf een nieuwe free trail van 90 dagen voor de hele Affinity Suite. Meer info vind je hier.

Het is ook het moment om je portfolio naar Serif te sturen want het bedrijf belooft plechtig om in de komende maanden opdrachten ter waarde van het volledige jaarbudget te verdelen onder 100 creatieven. Concrete details hieromtrent zijn er nog niet. We houden jullie op de hoogte.

Enfocus: PitStop Pro licentie

Bij Enfocus kan je een tijdelijke PitStop Pro licentie bekomen. Daarnaast heeft het bedrijf zijn eLearning library opengesteld voor iedereen. Meer informatie vind je hier.

Adobe: verdoken korting

En ja, ook Adobe doet een inspanning. Het bedrijf heeft een ‘two-month discount option’ ingesteld voor bestaande Creative Cloud-gebruikers. Om de korting te bekomen, moet je eerst je account opzeggen. Als lokkertje om je te overtuigen om alsnog te blijven, biedt Adobe een periode van 2 maanden gratis Creative Cloud aan of een gereduceerd tarief van € 29,99. Ik heb het zelf even gedaan en wat screenshots gemaakt voor jullie.

STAP 1: Log in op je account en kies voor lidmaatschap annuleren

STAP 2: Klik door tot het scherm ‘aanbiedingen’

Hier kan je kiezen tussen een eenmalige korting of voor een maandelijkse korting. Ik koos voor de maandelijkse korting. Op jaarbasis bespaar je daarmee 240 EUR (12×20 EUR) en dat is gevoelig meer dan de eenmalige korting van 99,98 EUR.

STAP 3:  Nog even bevestigen en de korting is binnen…

UPDATE: hierbij de mededeling van Shantanu Narayen, CEO van Adobe, naar aanleiding van de COVID-19 ondersteuningsmaatregelen.

Nog een ander aanbod gezien? Of heb je als leverancier zelf ook een aanbod? Laat het gerust weten via pressrelease@jumpline.eu.

Jumpline
Dit artikel werd één op één overgenomen van www.jumpline.eu