Om te voorkomen dat jij van de markt verdwijnt, moet je continu jouw bedrijfsmodel en waarde proposities effectief veranderen, van strategiebepaling tot en met de uitvoering (product- of dienstintroductie). Met het volgen van deze bootcamp ontwikkel je het veranderingsvermogen (adaptability) van jouw organisatie!

Je kunt na deze eendaagse Bootcamp direct zelf aan de slag! In de Bootcamp ontwikkel je adaptief vermogen met de BizzModell-methodieken. De training is geschikt en handig voor alle bedrijven binnen de brede grafische industrie die per direct moeten of willen vernieuwen om te flexibiliseren en adaptief te zijn.

BizzModell is een idee van Dharminder Biharie. Dharminder was werkzaam als International Business Development Manager bij Xerox. Met 3400 dagen ervaring in de Amerikaanse corporate en meer dan 10.000 conversaties, was het tijd voor verandering. Na een masterclass bij Strategyzer met Alexander Osterwald en Yves Pigneur in Berlijn en een bootcamp SPRINT met Jake Knapp in Kopenhagen voelde hij direct dat business design zijn nieuwe roeping was.

Dharminder’s aspiratie is om bedrijven, managers en medewerkers te veranderen in adaptieve ondernemers, zodat een bedrijf of organisatie flexibel is en in staat is iedere verandering te overleven.

Meer weten en inschrijven? Dat kan!

Klik hier!