De voorloper van grootformaat inkjetprinten en soft signage.

door Lorenzo Villa – herwerking uit het Italiaans door Jos Steutelings

Met eigen technologieën, creativiteit en unieke vaardigheden creëert het Zweedse bedrijf al meer dan 30 jaar “grootformaat visuele ervaringen” voor zijn klanten.

De wereld van de visuele communicatie ontdekte nog niet zo lang geleden stof als drukdrager en werd er ook nog eens verliefd op. De laatste tijd is het makkelijk om gepassioneerde aanhangers van polyester en sublimatie tegen te komen. Dit was ooit anders. Tot een paar jaar geleden overwoog 90% van deze industrietak om nooit andere materialen dan plastic te gebruiken. We stellen gelukkig vast dat er altijd pioniers zullen zijn, en dat hun creativiteit niet wordt ondermijnd door anciënniteit noch door financieel vermogen is. Integendeel het is een kwestie van houding en mentaliteit. Dit is de reden waarom wij ons in het Zweedse Big Image Systems wilden verdiepen, een referentie op het gebied van textieldruk voor visuele communicatie die al decennia lang een wereldwijde referentie is.

Deze inhoud is alleen toegankelijk voor leden van deze website. Als u een bestaande gebruiker bent, logt u dan in. Nieuwe gebruikers kunnen zich hieronder aanmelden.

Aanmelden voor bestaande gebruikers