Betere visuals, minder moeite. 👌

Visuele campagnes moeten offline en online steeds sneller doen wat ze moeten: klanten overtuigen. Van een product, voordeel, visie en/of prijs. Ontwerpers en marketers gaan tot het uiterste om beeld, tekst en data perfect op elkaar af te stemmen tot de perfecte aandachtstrekker. De markt wil die informatie vlugger, beter, en op allerlei manieren. Waardoor marketers en printers te vaak moeten sprinten om de snelle communicatie bij te benen en correct op te leveren.

Met de juiste software kunnen ze nochtans veel makkelijker en sneller schakelen.

CHILI publish voegde daarom enkele nieuwe features toe aan de meest geavanceerde online editing oplossing in de markt: versie 6 van CHILI publisher. Smart Templates vergemakkelijken print, digitale en sociale campagnes. Ze laten een origineel ontwerp toe om een multichannel leven te leiden door er foutloze

multichannel varianten van te maken die de klant op verschillende kanalen kan inzetten.

Met deze nieuwe features in de Smart Templates kan elk e-commerce, print, verpakking, marketingplatform vlotjes informatie verwerken tot foutloze en geoptimaliseerde visuele campagnes:

  • Eigenschapsformules
  • Selecteerbare referentiepunten voor transformaties
  • Leading en tracking controle voor copy fitting
  • Nieuwe cropping module
  • Custom path editor
  • Font subsets voor PDF output

Te technisch voor mensen die niet grafisch onderlegd zijn?

Begrijpelijk – daarom voegde CHILI publish een extraatje toe aan het concept Smart Templates: Dynamic Layouts. Smart Templates geven altijd al aan wat er wel of niet mag wijzigen of verschuiven in een grafisch document. Dankzij Dynamic Layouts kan dat nu gebeuren op relatieve wijze, niet op basis van absolute waarden. Dynamic Layouts zorgen ervoor dat ook niet-grafische mensen perfect geschikte visuals kunnen maken voor online en offline campagnes door dit soort grafische basiskennis in een slimme functie onder te brengen. Deze feature is beschikbaar in CHILI publisher Online voor alle subscription gebruikers.

Betere visuals, met minder moeite. Dankzij nog betere software. Op 30 juni toont ons team in het Engels, en later in het Frans en Duits, hoe werkelijk iedereen visuals kan maken die altijd correct en consequent zijn.