Smart templates in CHILI publisher zijn “slimme documenten” die gebruikers toelaten om gedrukt of digitaal marketingmateriaal te ontwikkelen op maat, in een platform naar keuze en op een manier die het traditionele ontwerp – en productieproces automatiseert en optimaliseert.

Smart Templates gieten een origineel design in een online bestand dat gedeeltelijk bewerkt kan worden door iedereen met toegang, zonder enige grafische voorkennis. Handig voor marketingafdelingen die snel en correct moeten kunnen schakelen.

Zo ook de teams bij Airbus, bpost, Colruyt, Philips – grote namen die op 6 en 7 november op SPICY talks in Berlijn toelichten hoe dat bij hen precies in zijn werk gaat.

De laatste week gaat in en er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Teken nu in voor de vierde editie van SPICY talks, een jaarlijks forum voor de Smart Template Community.

De volledige agenda vind je hier: SPICY talks website

Registreren kan hier

Aan het twijfelen?

“Iedereen die online ontwerpen en editing tools overweegt, moet op SPICYtalks zijn. Het directe contact met gebruikers, collega’s, influencers en de CHILI specialisten is van onschatbare waarde voor je business.”

– Pat McGrew, Senior Director at Keypoint Intelligence/Infotrends.