Seminaries met basis- en achtergrondinformatie

De grafische industrie is grondig veranderd de laatste twee decennia. Niet alleen wat de gebruikte technologie betreft, maar ook wie die technologie gebruikt. Om vertrouwd te worden met de nieuwste technologie, biedt het VIGC een aantal introductieseminaries aan.

Er zijn twee vrij algemene seminaries: introductie in grafische technologie en introductie in kleur. Deze zijn uitermate geschikt voor mensen die geen grafische vooropleiding hebben, of mensen die hun kennis terug up-to-date willen brengen.

Daarnaast zijn er ook nog meer gespecialiseerde seminaries, neem voor een volledig overzicht een kijkje in onze agenda!

De doelstelling van alle seminaries is om de deelnemers een goede basiskennis en achtergrondinformatie mee te geven, om zo later de juiste beslissingen te kunnen nemen. Daarom leggen we meer de nadruk op goede achtergrondinformatie en niet op het aanleren van een bepaalde software of het bespreken van een bepaald product. Er wordt ook steeds uitgegaan van 'state of the art' technologie, zodat deze introductieseminaries ook een goede opfrissing zijn voor mensen met een grafische achtergrond. Neem een kijkje bij de evaluaties en zie wat anderen van onze seminaries, bv. introductie in grafische technologie, vinden!

Deze seminaries worden meermaals per jaar gegeven in Turnhout en in Gent.

Alle seminaries kunnen uiteraard ook in house gegeven worden, indien gewenst in licht aangepaste vorm. En dit zowel in het Nederlands als in het Engels.

 

Strategische partners VIGC: