Succesvolle grafische bedrijven, de visie van klanten

Hoe kijken (grote) klanten aan tegen grafische bedrijven? Wat zijn volgens hen de sleutels tot succes? Dat waren de twee basisvragen achter een eerste deel van een tweeluik.

In dit eerste deel werden er diepgaande interviews afgenomen met grote drukwerkaankopers. In totaal heeft het VIGC 12 grote klanten, uit de meest diverse sectoren, ondervraagd. Bij 5 daarvan werd ook gepeild naar evoluties in het marketing en communicatiegedrag, dit door lectoren van de Arteveldehogeschool.

Het resultaat van deze interviews is een onthullend rapport. En de conclusies werden samengevat in een 'profiel van een klantgericht grafisch bedrijf'.

Dit rapport is enkel verkrijgbaar voor leden van het VIGC. De kostprijs bedraagt 238,75 euro (excl. BTW, incl. verzendingskosten voor een adres in België, excl. verzendingskosten voor een adres in het buitenland).

Speciale aanbieding: indien u dit rapport aankoopt samen met het rapport over de enquête 'Heeft drukwerk nog toekomst?', dan betaalt u slechts 397,90 euro voor beide rapporten samen (excl. BTW, incl. verzendingskosten voor een adres in België, excl. verzendingskosten voor een adres in het buitenland).

Hier kan u het volledige rapport bestellen.

   

Strategische partners VIGC: