VIGC Max TAC ICC-profielen

De ICC-profielen die we gebruikt hebben voor de samenstelling van de VIGC Max TAC Evaluation Kit stellen we GRATIS ter beschikking! De voordelen voor de grafische industrie zijn immers zo groot dat we het gebruik ervan op alle mogelijke manieren willen stimuleren, wat een gratis verspreiding inhoudt... Ondanks de investeringen die we zelf hebben gedaan in het onderzoek, in de ontwikkeling van de profielen.

Er zijn profielen voor ISOcoated (FOGRA39) en ISOuncoated (FOGRA47) en dit zowel in ICC v2 als ICC v4. Voor elk hebben we vier verschillende maximale TAC's: 220%, 260%, 300% en 320%. De profielen werde aangemaakt met X-Rite i1 Publish. In de download vindt u meer informatie.

De profielen werden vooraf grondig getest met de VIGC50 XCS en nog een reeks andere beelden. Om een zo goed mogelijke conversie te realiseren, hebben we zeer bewust voor relatief grote profielen gekozen. Gezien de huidige stand van de technologie van processorkracht en geheugen zou dat geen probleem mogen opleveren. Plus: in een PDF/X-4 RGB-workflow wordt de conversie pas helemaal op het einde gedaan. En ja, PDF/X-4 RGB-workflows werken, op voorwaarde dat u het op een correcte manier aanpakt. Hoe, dat leert u in onze praktijkgerichte workshop rond dit thema.

Download de VIGC Max TAC ICC-profielen vandaag nog! Ze kunnen een flinke besparing opleveren...

Update 06/2012: er zat een klein foutje in de profielen, nl. er was geen default CMM gedefinieerd. De profielen werden geüpdated. 

Strategische partners VIGC: